Η μεσοθεραπεία που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα

Η μεσοθεραπεία που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα

mesotherapeia-637x398

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι μια εξελιγμένη θεραπεία ομορφιάς που αφορά στην περιοχή των γλουτών και των μηρών, όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα . Ο κ. Θάνος Κοντογιάννης Πλαστικός Χειρουργός μας δίνει έγκυρες πληροφορίες. ‘’ Επεμβαίνουμε στις περιοχές των γλουτών, στην έξω επιφάνεια των μηρών,στην περιοχή πάνω από τα γόνατα και γενικά στις περιοχές, όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα.’’ τονίζει στο www.Life2day.gr o κ. Κοντογιάννης .
Η ενέσιμη τεχνική είναι η ίδια με αυτήν στο πρόσωπο, απλώς εδώ ρυθμίζουμε το βάθος της έγχυσης, ώστε οι βελόνες με τις οποίες γίνεται αυτή, να ελευθερώνουν το θεραπευτικό διάλυμα στο επίπεδο του υποδόριου λίπους, όπου και εμφανίζεται το πρόβλημα της κυτταρίτιδας. Το διάλυμα που χρησιμοποιούμε για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας περιέχει: πολυβιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία, υαλουρονικό οξύ, carnitine, φωσφατιδοχολίνη και διάφορα άλλα συστατικά ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.mesw

Οι συγκεκριμένες θεραπευτικές εφαρμογές πρέπει να επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με τις οδηγίες των ιατρών για να μπορέσουμε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μπορούμε να έχουμε, όταν συνδυάζεται η μεσοθεραπέια με τη χρήση μη επεμβατικών laser τρίτης γενιάς, ανάπλασης – σύσφιξης.

Πηγή: www.life2day.gr

Share via: